Σάββατο 02.12.2023

Ο Δήμος Λήμνου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Λήμνου δίνει για άλλη μια χρονιά δυναμικό “παρών” στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη, με δικό του stand, όπου θα παρουσιαστεί το τουριστικό προϊόν της Λήμνου, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του νησιού μας.

Η έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πύλες της αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για τους επαγγελματίες, ενώ το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο του Δήμου Λήμνου, ο οποίος βρίσκεται στο περίπτερο 13, στο stand C18A.

Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορούς της Λήμνου, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Ομίλου Λημνιών Θεσσαλονίκης, που πάντοτε υποστηρίζει πρόθυμα τις ενέργειες του Δήμου μας στη Β. Ελλάδα.

Εκτός από τις ενέργειες που θα γίνουν στον χώρο του περιπτέρου, εκπρόσωποι του Δήμου μας και  της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της έκθεσης B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από το εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ