Τρίτη 06.06.2023

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Τ.Ε.Τ.Δ Λήμνου, θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιος Διαγωνισμό Χορού.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Τ.Ε.Τ.Δ. με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει πως η Φοιτητική Ομάδα Χορού θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιος Διαγωνισμό Χορού ο οποίος θα διεξαχθεί στην Βέροια 20-23 Απριλίου (Veria Dance Competition).

Η Φοιτητική ομάδα θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό παρουσιάζοντας ένα ομαδικό σύγχρονο χορό με τις Βάσω Παντελή, Αναστασία Πετρίδου, Μαργαρίτα Αδοσίδη και Μαρκέλλα Τσολακίδου και ένα ντουέτο σύγχρονου χορού με τις Βάσω Παντελή και Αναστασία Πετρίδου. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα καθώ, στο διαγωνισμό υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα, είναι η πρώτη φορά που η Φοιτητική Ομάδα Χορού θα συμμετάσχει σε έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Έχουν γίνει αμέτρητες πρόβες και έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουν δυο χορευτικά από την αρχή και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό θα φανεί και επάνω στην σκηνή. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας ενίσχυσαν ώστε να μπορέσει η ομάδα να κατέβει στον διαγωνισμό: 

     Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασίλη Κρέτση, του  Limnos Report για την παραχώρηση χώρου του «Anasa Gym» ώστε να διεξαχθούν οι πρόβες της φοιτητικής ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ