Πέμπτη 11.08.2022

Ο Ιάσων Πιπίνης σήμερα στο Μόλυβο!

Την ΠΕΜΠΤΗ 21 Ιουλίου στις 3:30 το μεσημέρι ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης θα βρίσκεται έξω από το κεντρικό πάρκινγκ της Μήθυμνας (πάνω από το κατάστημα «Κόνγκας»), μαζί με τον Κοινοτάρχη Μήθυμνας κ. Αθανάσιο Ανδριώτη, προκειμένου να «καλωσορίσουν» και να συζητήσουν με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο ήρθε στη Λέσβο εκτάκτως από την Αθήνα για να καλύψει, για τους καλοκαιρινούς μήνες, την ευρύτερη περιοχή της Μήθυμνας.

Μετά από αίτημα του Κοινοτάρχη Μήθυμνας, ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης παρενέβη στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία του ΕΚΑΒ στην περιοχή, όπου βρίσκεται σημαντικός αριθμός τουριστών.

Μετά την παρέμβαση του κ. Πιπίνη, απεστάλη από το ΕΚΑΒ από την Αθήνα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να καλύψει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού την ευρύτερη περιοχή της Μήθυμνας.

Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 3:30 το μεσημέρι στο πάρκινγκ της Μήθυμνας, στην αρχή της βάρδιας του πληρώματος του ΕΚΑΒ.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ