Σάββατο 25.09.2021

Ο μόνος που ανέχεται ακόμα τον Πολάκη είναι ο Τσίπρας

Ο εκκεντρικός και αψύς κρητικός Βουλευτής Χανίων και άλλοτε αναπληρωτής υπουργός υγείας είχε έναν δικό του τρόπο να σχολιάζει τα πάντα υπερβαίνοντας εύκολα τα όρια της ύβρεις και των προσβολών .

Ανέκαθεν δεν λογαριάζει ιδιαίτερα αν “ κινείται “ εκτός γραμμής και αν η φρασεολογία του γίνεται καφενειακή και δεν αρμόζει στο ελληνικό κοινοβούλιο , γεγονός που σε ένα βαθμό είναι κατανοητό καθώς αντλεί μια μερίδα ψηφοφόρων που δικαιωματικά ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ υπο την ευλογία και κομματική ασυλία του κυρίου Τσίπρα .

Με λίγα λόγια αποτελεί τον “ ΚΡΑΧΤΗ “ του κόμματος με σκοπό να συκοφαντεί και να διαβάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους με το εκκωφαντικό επιχείρημα « Έτσι είναι ο Παύλος » .

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε έπειτα φυσικά και από τις βαρύγδουπες τοποθετήσεις Πολάκη που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων , προσβάλει την επιστημονική κοινότητα και εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία του για τον υποχρεωτικό εμβολισμό καθώς πλέον δημόσια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την διαφωνία τους μαζί του και αποδομούν την επικίνδυνη ρητορική του .

Πάμπολλες φορές έχουμε αναλύσει την εσωστρέφεια στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά αυτή την φορά μιλάμε μονάχα για κοινή λογική και πολιτική αγανάκτηση , ούτε οι ίδιοι δεν εκφράζονται και δεν ανέχονται τα παραληρήματα της πολιτικής περσόνας Πολάκη .

Όσο για τον Τσίπρα δεν είδε , δεν έμαθε , δεν άκουσε γιατί ο Πολάκης ειναι ο εκφραστής των ιδεοληψιών και της χυδαιότητας τους , δεν τίποτα περισσότερο από ένα πολιτικό κατασκεύασμα του .

“Ο φοιτητής”

#πισω_απο_τις_πορτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ