Τετάρτη 10.08.2022

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ευχαριστεί…

Με σχετική ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ευχαριστεί θερμά όσους στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια του.

Πιο συγκεκριμένα, η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

Ο ΝΑΥΤΙΚΌΣ ΌΜΙΛΟΣ ΛΉΜΝΟΥ μετά την ολοκλήρωση μεγάλου μέρους των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α και Β φάση (Αθήνα και Καστοριά) Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης(Ιωάννινα) , Αλεξιδεια (Μυτηλήνη), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια του.

Ειδικότερα το καφέ Μαγαζάκι ( Xaris Kaligeris) , τα βιβλιοπωλεία Κύβος ( Iakovos Papadopoulos )και Εστία ( Βαγγέλης Δανιηλ ) , τα Οπτικά Παναΐδης ( Pit Pan ) , το Πρατήριο καυσίμων EKO Αφοί Χ. Μαρή, το Καφέ μπάρ Καραγκιόζης( Tasos Anagnostopoulos ), τις ναυτιλιακές εταιρίες Blue star Ferries, Hellenic Seaways, Sea jet, το γραφείο του κ. Ζεάκη Θεοδώρου, το εστιατόριο Romeo ( Nikos Miminas), τον παλιό αθλητή George Zacharof, τον Ο. Ε. Π. Α. Δήμου Λήμνου και τέλος την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν αυτές τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, μέσω της έμπρακτης βοηθειας και γενναιοδωρίας τους βοήθησαν τον Ναυτικο Ομίλο Λήμνου να ανταποκριθεί στο έργο του και τους αθλητές να βιώσουν πραγματικά μοναδικές εμπειριες! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε πολύ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ