Πέμπτη 05.08.2021

«Ο Παππάς δεν παρενέβη απλά το καθήκον του κύριε Τσίπρα ..»

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαβούλευσης της ολομέλειας της βουλής, ο Νίκος Παππάς παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο με «178» ψήφους ( ΝΔ – ΚΙΝΑΛ) για την υπόθεση του « ΣΥΡΙΖΑ channel » κατηγορούμενος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έως τώρα έρευνα από τις συνομιλίες (sms) του Παππά με τον Καλογρίτσα το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγεί τον εργολάβο και υποψήφιο καναλάρχη για την αγορά μιας εκ των τηλεοπτικών αδειών για την προάσπιση των συμφερόντων του «ΜΑΓΑΖΙΟΥ ». Είναι κομβικής σημασία η αναφορά πως ο ίδιος ο κύριος Καλογρίτσας επιβεβαιώνει τα όσα προσάπτονται στον Νίκο Παππά όχι φυσικά ως μετανοημένος Φιλαλήθης αλλά ως ζημιωμένος “ Μπροστινός ” του .

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι ο πρώην υπουργός σε μια περίοδο που ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την θεσμική θωράκιση των αδειών καταστρατηγεί τις διαδικασίες εξαγοράζοντας μια άδεια προς όφελος του κόμματος του , επομένως δεν παραβαίνει απλά το καθήκον του, αλλά εργαλειοποιεί και καταχράζεται το αξίωμα του θέτοντας σημαντικό ζήτημα δικαιοσύνης , επικινδυνότητας για την δημοκρατίας και κοινοβουλευτικού ελέγχου .

Παππάς σε λογική “Διαίρει και Βασίλευε ”

Αλήθεια πως γίνεται στην εν λόγω διαδικασία το ΚΚΕ να ψηφίζει λευκό και Ελληνική Λύση και Μέρα25 να απουσιάζουν ;

Συνοψίζω με το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του ζητήματος την τοποθέτηση του κύριου Τσίπρα που έχει γνώση όλων των παρα πάνω και κάνει λόγο για πολιτική δολοφονία χαρακτήρων και διχασμό χαρακτηρίζοντας τους Παππά και Παπαγγελόπουλο ως παρασημοφόρους της παράταξης .

Ο ίδιος άνθρωπος που στην επόμενη φράση χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Λιποτάκτη και αντιπολιτεύεται δυο χρόνια τώρα με συνθήματα ΝΔ παιδεραστές .

Λογικά σκεπτόμενοι τα τινά είναι δυο ή ο κύριος Τσίπρας είναι ηθικός αυτουργός και ενορχηστρωτής του σκανδάλου ή εξαιρετικά αδαής που τους καλύπτει .

Κατα την ταπεινή μου άποψη είναι και τα ΔΥΟ .

Τα τεσσεράμιση χρόνια διακυβέρνησης τους τους κατάστρεψαν εντελώς, διότι εκτός από την αναξιοπιστία και την πλήρη ανεπάρκεια τους πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι ήταν εθνικά και πολιτικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ .

Απ την πλατεία των αγανακτισμένων που τους εξέλεξε απέμεινε πια μονάχα μια “ αφόρετη γραβάτα ” .

“Ο φοιτητής”

#πισω_απο_τις_πορτες

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ