Τετάρτη 17.04.2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει τον Χάρη Δούκα: Επίθεση σε Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούστηκε να χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ αναφέρει ότι «οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα», ενώ κάνει επίσης λόγο για «πρόθυμα “πληρωμένα πιστόλια” του καθεστώτος Μητσοτάκη».

«Στη Βουλή, ο κ. Βορίδης ανέλαβε την υπεράσπιση της συγκάλυψης των Τεμπών.

Τώρα, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Και εδώ με μοντάζ, όπως και στα Τέμπη. Είναι, φαίνεται, πλέον η συνήθης μέθοδος μιας ακροδεξιάς ΝΔ, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τον μέσο ψηφοφόρο. Οι μεταγραφές από το ΛΑ.Ο.Σ. είναι τα τελευταία πρόθυμα «πληρωμένα πιστόλια» του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Δηλώνω απερίφραστα τη στήριξή μου στον Δήμαρχο Αθηναίων απέναντι στην ανέντιμη επίθεση που δέχεται».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Γεωργιάδης κατά Δούκα: Η Αθήνα γυρίζει στην εποχή της παρακμής

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Χ, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για την φράση που ειπώθηκε από τον Χάρη Δούκα πέρι «γκλοπ μπάτσου» στην πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας μία μίνι αναδρομή στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όταν εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας, τονίζει πως « ο Χάρης Δούκας υπερψηφίστηκε από μία ανίερη Συμμαχία της Άκρας Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτών του Ηλία Κασιαδιάρη που ήθελαν να ηττηθεί ο Μπακογιάννης και η Νέα Δημοκρατία», προσθέτοντας ότι «τώρα ο ένας μετά τον άλλον, με παίρνουν και «κλαίνε» για την Αθήνα και το πώς έμπλεξε με τον Δήμαρχο που εξελέγη για τα επόμενα 5 χρόνια…».

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας πως «δεν χωρούν ψευδαισθήσεις η Αθήνα γυρίζει σε εποχές Παρακμής, στο έλεος της Άκρας Αριστεράς, με την συνδρομή φυσικά του Πράσινου Σύριζα δηλ του τωρινού ΠΑΣΟΚ».

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ