Κυριακή 05.12.2021

«Ο Τάισον έκανε σεξ πριν από αγώνες για να μην σκοτώσει, έκρυβε κορίτσια σε μπάνια και αποδυτήρια» αποκαλύπτει ο σοφέρ του

Αποκαλύψεις από τον οδηγό του – Ο θρύλος του μποξ παρήγαγε τεράστιες ποσότητες αδρεναλίνης – Οι θαυμάστριές του τον επισκέπτονταν λίγες ώρες πριν ξεκινήσει τους αγώνες του

Αποκαλύψεις για τον Μάικ Τάισον έκανε ο άλλοτε σωματοφύλακας και σοφέρ του, Ρούντι Γκονζάλες. Όπως είπε, ο θρύλος της πυγμαχίας είχε τόση αδρεναλίνη πριν τους αγώνες, που αν δεν έκανε σεξ θα μπορούσε να σκοτώσει τους αντιπάλους του στο ρινγκ.

Μάλιστα, προτιμούσε θαυμάστριές του που ήθελαν να τον δουν και τον… επισκέπτονταν λίγες ώρες ή ακόμη και λεπτά πριν αρχίσει ο εκάστοτε αγώνας του.

«Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Μάικ ήταν ότι έπρεπε να κάνει σεξ στα αποδυτήρια πριν από τους αγώνες. Θα έπρεπε να βρω έναν γκρουπ, δεν είχε σημασία ποιες ήταν. Ήταν σαν να έλεγε “αν δεν… αποφορτιστώ, θα σκοτώσω αυτόν τον τύπο αμέσως”. Ο Μάικ έπρεπε να χαλαρώσει και να αποσυμπιέσει κάπως τη δύναμή του. Έτσι είχα κορίτσια κρυμμένα σε μπάνια και αποδυτήρια».

«Το σεξ ήταν ο τρόπος να αποσυμπιέσει τη δύναμή του και να χαλαρώσει»

«Ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν ότι θα σκότωνε κάποιον σε εκείνο το ρινγκ. Ήξερε ότι μπορούσε να το κάνει. Βλέπω ακόμα μερικούς από τους τύπους με τους οποίους αγωνίστηκε. Ήμουν εκεί στο ριγκ και είδα αυτούς τους τεράστιους άντρες να κλαίνε, τα κόκκαλα να θρυμματίζονται ή το αίμα τους να πετιέται παντού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μάικ ήταν σαν ένα τρένο που συγκρούονταν μαζί τους. Το να κάνει σεξ ήταν ο τρόπος του να αποσυμπιέσει τη δύναμή του και να χαλαρώσει λίγο» συνέχισε ο πρώην σωματοφύλακας και φίλος του.

tyson-mike
tyson1
naomityson
Ο Μάικ Τάισον και η Ναόμι Κάμπελ σε μικρότερη ηλικία

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
https://www.protothema.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ