Σάββατο 22.06.2024

O βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή Δευτέρα 27 Μαΐου στην Λήμνο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου διοργανώνει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της για  τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου και καλεί τους φίλους, τα μέλη αλλά και όλους τους  πολίτες του νησιού σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα κυρίαρχα Ευρωπαϊκά ζητήματα και  ιδιαίτερα για τα προβλήματα της Λήμνου.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στις 20:00, στο Ξενοδοχείο  «Διαμαντίδης» στη Μύρινα, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ,  Παναγιώτη Δουδωνή.  

Η παρουσία όλων μας θα είναι μία ηχηρή απάντηση στη συνεχιζόμενη αδιαφορία της  κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στην κεντρική πολιτική της επιλογή για  εγκατάλειψη των νησιών και των ακριτικών περιοχών.

Μια επιλογή, πλέον, εμφανής σε όλους τους κρίσιμους τομείς της ζωής μας. Που δεν  μπορεί να κρυφτεί πίσω από ολιγόωρες επισκέψεις επιφανών υπουργών και άλλων  κυβερνητικών στελεχών, οι οποίοι βγάζοντας την υποχρέωση μιας εθιμοτυπικής προεκλογικής επίσκεψης, δεν δίνουν καμία απάντηση στις αγωνίες μας. Πόσο μάλλον τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος για να προοδεύσει και να αναπτυχθεί.

 

πηγή: limnos report

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ