Τρίτη 06.06.2023

Ομπάμα: €2.500 πρέπει να «σκάσουν» όσοι θέλουν μια selfie μαζί του στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο βρίσκεται από χθες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και σήμερα το απόγευμα θα εμφανιστεί στην αρένα της Mercedes-Benz με τους ένθερμους υποστηρικτές του να σπεύδουν να κλείσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομιλία του.

«Ένα βράδυ με τον Μπαράκ Ομπάμα για τις μεγάλες προκλήσεις και τις ευκαιρίες της εποχής μας», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης με τα εισιτήρια να αγγίζουν τα 600 ευρώ, όπως γράφει ο γερμανικός Τύπος.Τα φθηνότερα εισιτήρια – των 61,10 ευρώ και 83,10 ευρώ – έχουν ήδη εξαντληθεί, σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο «n-tv». Αν όμως κάποιος θέλει να δει από πιο κοντά τον Ομπάμα, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, για να προμηθευτεί το λεγόμενο «Χρυσό Εισιτήριο», θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 600 ευρώ. Αυτό περιλαμβάνει ένα ποτό κατά την υποδοχή, δείπνο στο εστιατόριο της αρένας και θέσεις στην τρίτη ή τέταρτη σειρά από τη σκηνή.

Υπάρχει όμως και το «πάσο» που είναι για λίγους και εκλεκτούς, γι’ αυτούς που διατίθενται να καταβάλουν το ποσό των 2.500 ευρώ.

Λαμβάνοντας το «Exclusive VIP Pass», οι κάτοχοί του θα μπορούν να βγάλουν μια selfie με τον Μπαράκ Ομπάμα. Βεβαίως, οι σωματοφύλακες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ όπως και οι μυστικοί πράκτορες θα είναι στο πλευρό του διενεργώντας εκτεταμένο έλεγχο για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο «t-online.de»Χθες το βράδυ, ο Ομπάμα απόλαυσε ένα λουκούλλειο δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο του δυτικού Βερολίνου με την πρώην καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελκαι τον σύζυγό της, Γιοάχιμ Ζάουερ.

Ο Ομπάμα έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο «Adlon», στην «καρδιά» του Βερολίνου. Σήμερα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην κλειστή αρένα πολλαπλών χρήσεων Mercedes – Benz.

Η αρένα, που άνοιξε στη γερμανική πρωτεύουσα το 2008, έχει χωρητικότητα17.000 θεατές και χρησιμοποιείται για αγώνες χόκεϊ επί πάγου, καλαθοσφαίρισης καθώς και για συναυλίες, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit».

Μετά το τέλος της προεδρίας του πριν από έξι χρόνια, ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος στις ΗΠΑ έχει κάνει μία ολόκληρη περιουσία γράφοντας βιβλία και παραχωρώντας διαλέξεις ανά τον κόσμο.

Μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα, επισκέφθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή την Ισπανία για να παρακολουθήσουν την συναυλία του διάσημου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη στη Βαρκελώνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ