ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 24/09/2026 - 7:10 μμ
Π. Κουφέλος: «Ανακάλυψαν κλήσεις και απλήρωτα τέλη 10 και 15 χρόνια πίσω»
Η Δημοτική Αρχή Χριστόφα συνεχίζει το έργο της ακάθεκτη.
Μετά τη μετατροπή της Μυτιλήνης σε πόλη της «λακκούβας», όπου δεκάδες γειτονιές είναι σκαμμένες και θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία, μετά την «τρομοκρατία» με τους λογαριασμούς νερού, το οποίο στη Μυτιλήνη κοστίζει πλέον ακριβότερα και από το ρεύμα, και μετά τις «απειλές» για πρόστιμα και κατασχέσεις, τα «σαΐνια» της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα σκέφτηκαν τι άλλο μπορούν να κάνουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή.
Και όλα αυτά, μετά από τρία χρόνια, κατά τα οποία στη Μυτιλήνη και στα χωριά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ως προς την καθημερινότητα του πολίτη.
Απεναντίας, μάλιστα.
Έψαξαν, λοιπόν, και ανακάλυψαν κλήσεις της Τροχαίας και απλήρωτα τέλη 10 και 15 χρόνια πίσω, που αφορούν χιλιάδες δημότες.
Τα πρόσθεσαν και έστειλαν «ραβασάκια» στους δημότες, ύψους εκατοντάδων ευρώ, τα οποία καλούνται τώρα να πληρώσουν, μάλιστα, και με τόκο.
Βέβαια, δεν είναι καν σίγουροι αν αυτά τα χρήματα έχουν πράγματι πληρωθεί.
Αλλά αν ο πολίτης δεν έχει την απόδειξη ότι πλήρωσε πριν από δέκα ή δεκαπέντε χρόνια μια κλήση, λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να την ξαναπληρώσει.
Η κατάσταση πλέον με τους «μαθητευόμενους μάγους» της αυτοδιοίκησης, με προεξάρχοντα τον Παναγιώτη Χριστόφα, έχει γίνει επικίνδυνη και απαγορευτικά ακριβή.
Και δυστυχώς τον λογαριασμό τον πληρώνουν καθημερινά οι δημότες.
Την ίδια ώρα, η απουσία και η σιωπή του κ. Χριστόφα, στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο είναι εκκωφαντική.
-Κρύφτηκε στο ζήτημα του αφθώδους πυρετού και στα μέτρα προστασίας που έπρεπε να λάβει στον Επιβατικό Λιμένα Μυτιλήνης από τον Αύγουστο 2025,
-Κρύφτηκε στο μεταναστευτικό,
-Κρύφτηκε στο ζήτημα των συμβάσεων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για «έκτακτα» ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων του Δήμου Μυτιλήνης,
-Κρύφτηκε στην κυκλοφορία οχημάτων του Δήμου χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ,
-Κρύφτηκε στην περίπτωση εργασιακού εκφοβισμού υπαλλήλου από τον Υπερ- Αντιδήμαρχο του, τον οποίο παρεπιπτόντως «τρέμει».
– Κρύφτηκε για το κτηματολόγιο που αφορά χιλιάδες ιδιοκτησίες ιδιωτών αλλά και του Δήμου.
Το «Μπροστά» τελικά ήταν…
«Μπροστά απ’ τις κάμερες…»
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεδριάζει με 29 θέματα ο Δήμος Μυτιλήνης
24.09.2026 - 3:12 μμ
2 εκατ. ευρώ για δύο νέα Νηπιαγωγεία σε Δάφια και Παράκοιλα από το Δήμο Δυτικής Λέσβου
24.09.2026 - 12:58 μμ


























