Παρασκευή 24.05.2024

Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη Λήμνου: παιδιά δώρισαν τα βιβλία τους! (φωτο)

Η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη Λήμνου, η αξιέπαινη αυτή εθελοντική δράση η οποία πια έχει ενα σπουδαίο έργο να επιδείξει, πραγματοποίησε μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση βιβλίων για τους μικρούς αναγνώστες και παράλληλα παρουσίασε και την συγγραφέα Iokasti Konstadourou και το  παραμύθι της ” Η κοιλάδα των μαγεμένων αυλών”.

Πιο συγκεκριμένα :
Σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην βιβλιοθήκη μας διαδικτυακή παρουσίαση με την συγγραφέα Iokasti Konstadourou στο παραμύθι της ” Η κοιλάδα των μαγεμενων αυλών” από τις Εκδόσεις Οσελότος
Η συγγραφέας μας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να διαβάζουμε βιβλία αναφέροντας το απόφθεγμα του Αϊνστάιν “αν θέλεις τα παιδιά σου να γίνουν έξυπνα διάβασε τους βιβλία και αν θέλεις να γίνουν εξυπνότερα διάβασε τους περισσότερα βιβλία” .
Η κ Ιοκάστη μας μίλησε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ενσυναίσθηση που την αποκτάμε διαβάζοντας βιβλία και πόσο καλο είναι να αγκαλιάζουμε τα συναισθήματα μας είτε θετικά, είτε αρνητικά… καθώς επίσης πόσο σημαντικό είναι στην ζωή μας η συγχώρεση.!
Αναφέρθηκε στο ποσό σημαντικό είναι να προσέχουμε το περιβάλλον και τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρούμε όσο το δυνατόν καθαρό καθώς επίσης και για την αναδάσωση!
Στην διαδικτυακή παρουσίαση μας επισκέφθηκαν η Efi Andronikou με τους μικρούς της μαθητές.
Όλα τα παιδιά δώρισαν στην #Παιδική #Δανειστική #Βιβλιοθήκη #Λήμνου βιβλία που δεν διαβάζουν πια για να τα διαβάσουν περισσότερα παιδιά
Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο απόγευμα που μας χαρίσετε με τα όμορφα χαμόγελα σας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ