Πέμπτη 07.12.2023

Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο : ” «Με συµπολίτες µας που είναι έτοιµοι να προσφέρουν! Επειδή έχουν τη θέληση, τη γνώση και τη δύναµη! Επειδή θέλουν, γνωρίζουν και µπορούν»!”

ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

«Με συµπολίτες µας που είναι έτοιµοι να προσφέρουν! Επειδή έχουν τη θέληση, τη γνώση και τη δύναµη! Επειδή θέλουν, γνωρίζουν και µπορούν»!

 

Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Έχοντας  υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια,  συστρατεύομαι  σ’ αυτές τις εκλογές  με τον φίλο συνοδοιπόρο Πανάγο Κουφέλο,  που διαθέτει  δυναμισμό, εντιμότητα και ακεραιότητα  για να οδηγήσει τον Δήμο Μυτιλήνης  και τους δημότες του σε  καλύτερες  μέρες.  Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό μπορεί να αλλάξει  και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και τα χωριά του Δήμου προς το καλύτερο, αξιοποιώντας όλες  τις δυνατότητες. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά  για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η συναίνεση, το μέτρο, η διαφάνεια και ο απολογισμός έργου θα είναι προτεραιότητα τόσο δική μου, όσο του συνόλου της παράταξης στην οποία συμμετέχω.

 

Μπορείτε να βλέπετε τα νέα μου και στο facebook

 

 https://www.facebook.com/katsavellis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ