Τρίτη 03.10.2023

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση τουλάχιστον 20 κλινών στη Λήμνο

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκήρυξε Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό για τη μίσθωση τουλάχιστον 20 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/-τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Λήμνου, για το χρονικό διάστημα από 01/10/2023 έως 30/06/2024.

H προϋπολογιζόμενη δαπάνη για τις 20 κλίνες και για το παραπάνω χρονικό διάστημα, ανέρχεται σε 56.192 ευρώ.  συμπεριλαμβανομένου του χαρτοσήμου ή Φ.Π.Α. και κάθε άλλου φόρου καθώς και των εξόδων ηλεκτροδότησης, κλιματισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης και διαδικτύου. Στην προαναφερθείσα τιμή ανά τύπο δωματίου δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος βαρύνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το προς μίσθωση ακίνητο (ξενοδοχείο/ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια ή διαμερίσματα), θα πρέπει να βρίσκεται εντός της πόλης της Μύρινας, σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση από και προς τα άλλα κτίρια του Ιδρύματος, καθώς και να διαθέτει άδεια λειτουργίας του Ε.Ο.Τ. σε ισχύ.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 28 Αυγούστου  και ώρα 10:00 π.μ., στο Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο (Μητρ. Ιωακείμ 2, Κτήριο Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου, Τ.Κ. 81400, Μύρινα Λήμνου). Η ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού έχει ορισθεί την ίδια ημέρα στις 12:00.

Πηγή: tornosnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ