Κυριακή 05.12.2021

Παπαματθαιάκης: «Δεν υπάρχει απογοήτευση, έγινε μεγάλη προσπάθεια»

Παρά το 0-0 απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα πως «δεν υπάρχει απογοήτευση», αναγνωρίζοντας πως «όλα τα αποτελέσματα όλα είναι μέσα στο πρωτάθλημα».

«Έχει γίνει και σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά θα πρέπει να σταθούμε και στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που παίζει με αυτόν τον τρόπο, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.», τόνισε αρχικά.

«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν πάτησε ποτέ στην περιοχή μας και η μόνη της λογική ήταν πώς θα καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι και πώς θα αμυνθεί. Σε αυτά τα παιχνίδια, όποτε δεν μπαίνει ένα γκολ, όσο περνάει η ώρα δυσκολεύουν περισσότερο.», συμπλήρωσε ο προπονητής του Αιολικού για να καταλήξει: «Δεν θα ζητήσω ποτέ από τους ποδοσφαιριστές μου να παίξουν άναρχα, ούτε να μπουν σε μια διαδικασία που δεν την έχουμε σαν ομάδα. Προσπάθησαν να παίξουν και από τις δύο πλευρές, κυκλοφόρησαν την μπάλα. Δεν υπάρχει απογοήτευση σε μένα, ξέρω τι πρωτάθλημα παίζω. Και τα αποτελέσματα όλα είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα, είμαστε μια ομάδα που δυστυχώς όλοι θα μας παίζουν έτσι. Είναι μια ωραία εξάσκηση στο μυαλό μας. Πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί.»

Από την πλευρά του ο Νίκος Μεσολόγγης στάθηκε στο γεγονός πως«ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους, στην οποία ωστόσο είχαμε διαβάσει τον σχηματισμό και τον τρόπο παιχνιδιού της».

πηγή sportlsvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ