Δευτέρα 14.06.2021

Παραλήρημα: Ο ΣΥΡΙΖΑίος Αρβανίτης συγκρίνει την Δεξιά με τον Χίτλερ! (video)

Σε ένα ρεσιτάλ αδιανόητων, επικίνδυνων και ανιστόρητων συγκρίσεων (με μπόλικη δόση εμπάθειας και εχθροπάθειας) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης φτάνει στο σημείο να συνδέσει την άνοδο του Χίτλερ (σ.σ. “πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία νομίμως”, όπως ακούγεται να λέει  στο βίντεο που παρουσιάζουμε) με την κυβέρνηση του Τραμπ, του Ορμπαν, των Βρυξελλών (τι θέλει άραγε να πει ο ποιητής;), του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σαλβίνι στην Ιταλία.

Κι αυτό για να “υπερασπιστεί”, σε κομματική συζήτηση που έλαβε χώρα στο διαδίκτυο,  το κωμικό και άθλιο συνάμα “επιχείρημα” ότι η Δεξιά  ανά τον πλανήτη κερδίζει τις εκλογές και την εξουσία με fake news.

Και τα λέει όλα αυτά τα ανιστόρητα ένας ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει την τύχη και την τιμή να είναι μέλος στο κόμμα που έχει αρχηγό τον Τσίπρα, ο οποίος ως γνωστόν φημίζεται για την έφεση που έχει στα fake news.

Να θυμίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑαίο Αρβανίτη, έτσι για την ιστορία, ότι ο Τσίπρας έκανε καριέρα με τα fake news. “Θα σκίσω τα μνημόνια, μ΄ ένα νόμο”, δημοψήφισμα, σόου στο Μάτι, σκευωρία Novartis, “δεν θα μειωθούν οι συντάξεις”, “δεν θα ψηφίσω ποτέ μνημόνιο” και πάει λέγοντας. Συμπέρασμα: στο κόμμα των fake news, δεν μιλάνε για fake news.

Τέλος, να “ενημερώσουμε” τον Αρβανίτη ότι ο Χίτλερ και οι ναζιστές του, μόνο “νομίμως δεν ανέβηκαν στην εξουσία”.  Ο Χίτλερ, κύριε Αρβανίτη, δεν κέρδισε καμία εξουσία: με τα όπλα, με  τα μαχαίρια, με τα ρόπαλα, με τη βία, με δολοφονίες, με θανατηφόρες προβοκάτσιες και με τα τάγματα θανάτου προχώρησε στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ της εξουσίας .

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://tomanifesto.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ