Δευτέρα 17.06.2024

Παράταξη Α. Αλατζά: “Μετά από μια εβδομάδα αφωνίας ο κ. Βέρρος μίλησε χωρίς να πει τίποτα με την γνωστή τακτική του λαϊκισμού που τον διακρίνει”

Μετά από μια εβδομάδα αφωνίας ο κ. Βέρρος μίλησε χωρίς να πει τίποτα με την γνωστή τακτική του λαϊκισμού που τον διακρίνει. Ο κ. Βέρρος προφανώς και δεν θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη καλώντας τον σε μια τυπική ανάκληση της δήλωση που έκανε εναντίον της κας. Καρυστιανού. Και δεν επιθυμεί να το πράξει όχι γιατί όπως διαρρέει ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπορεί να το κάνει γιατί ο κ. Κατράνης είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Οι «υποχρεώσεις» που έχει δημιουργήσει και οι φιλοδοξίες του κ. Δημάρχου δεν του επιτρέπουν να «χαλάσει» σχέσεις. Αλλιώς θα μπορούσε να τον καλέσει σε παραίτηση και να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όσο για την πρόσκληση προς την κα. Καρυστιανού, οι λόγοι που έγινε είναι προφανείς, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο πλέον οι πολίτες χόρτασαν σανό τόσα χρόνια και το «κόλπο» δεν πιάνει.

Καλούμε τον κ. Κατράνη να παραιτηθεί από την θέση του συμπαραστάτη, την οποία πλέον έχει απαξιώσει με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ