Δευτέρα 05.12.2022

Πάτρα: Πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμη ένας κατηγορούμενος για συγκάλυψη – Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Για τελικό πόρισμα της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνουν ως αιτία θανάτου την ασφυξία μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ εξήγησε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση. 

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο και ερωτηθείς για το ποια είναι τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μπαλάσκας είπε «Οι κανονιές θα βαρέσουν από την Εισαγγελία και όχι από την Αστυνομία» 

Εξήγησε πως μεσοβδόμαδα η αστυνομία θα ολοκληρώσει με τις καταθέσεις, και οφείλει να καταθέσει πόρισμα όπου θα καταδεικνύονται οι δράστες των ανθρωποκτονιών που πλέον είναι τρεις.

«Από εκεί και πέρα ο,τιδήποτε είναι να εκδοθεί από εντάλματα ή συλλήψεις θα γίνει από την Εισαγγελία, πιστεύω σε πολύ εύλογο διάστημα» συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως θα ασκηθεί δίωξη στο ίδιο άτομο, απάντησε πως η Αστυνομία έλαβε συγκεκριμένες καταθέσεις, σε συγκεκριμένους χρόνους αλλά και με συγκεκριμένη σειρά για να καταδειχθεί ποιοι είναι και εάν υπάρχουν ένοχοι και πού θα αποδοθούν οι κατηγορίες.

«Είναι κοινή θέληση των δικαστικών Αρχών και της Αστυνομίας να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση» δήλωσε.

Τέλος ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει και άλλος συγκατηγορούμενος, απάντησε πως είναι «πάρα πολύ πιθανό για ένα άτομο ακόμη, ενδεχομένως σε πλημμεληματικό βαθμό, συγκάληψη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ