Δευτέρα 17.06.2024

Πήραν πτυχίο και μεταπτυχιακό και είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι | Ορκομωσία και απονομή πτυχίων του Τ.Ε.Τ.Δ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων σε αποφοίτους του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με τη συμμετοχή γονέων αλλά και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και σε κλίμα ενθουσιασμού ορκίστηκαν και έλαβαν το πτυχίο τους 29 φοιτητές και 10 απόφοιτοι των δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν στην αρχή της εκδήλωσης ο Αντιπρύτανης Διοικητών και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Στυλιανός Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής και Διευθυντής προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Κωνσταντίνος Γκατζιώνης καθώς και ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Καθηγητής Αντώνιος Κουτελιδάκης.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής ορκωμοσίας υπήρξε και αυτή τη φορά, κλίμα χαράς για την ολοκλήρωση ενός κύκλου και για το ξεκίνημα ενός άλλου.

Γονείς, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν μέσα και έξω από το αμφιθέατρο για να μοιραστούν τις στιγμές χαράς των δικών τους ανθρώπων, ενώ δεν έλειψαν και τα ευφάνταστα και χιουμοριστικά μηνύματα σε πλακάτ ούτε και οι πανηγυρισμοί με καπνογόνα έξω από το αμφιθέατρο.

Να σημειώσουμε, ότι νωρίς σήμερα το πρωί, υπήρξε και εξ αποστάσεως ορκομωσία μέσω Διαδικτύου, αφού από την εποχή του Covid η διαδικασία της ορκομωσίας γίνεται υβριδικά.

 

 

πηγή: limnos fm 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ