Τρίτη 07.02.2023

Πληγωμένος, αλλά και αποφασισμένος!

Να επιστρέψει στις νίκες θα διεκδικήσει ο Αιολικός, που φιλοξενείται στο Κερατσίνι , σήμερα στις 14:00 στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προέρχεται από την ήττα στην έδρα του Εθνικού, η οποία είχε… απόνερα. Ο Ζαχαρής που αποβλήθηκε θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει και ο Νικολάου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Θοδωρής Γιακαλής δεν μπορεί να υπολογίζει όμως και στις υπηρεσίες του Αποστολόπουλου, που τραυματίστηκε την Τετάρτη (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο). Στην αποστολή επιστρέφει πάντως ο Βραζιλιάνος Πινιέιρο, που είχε μείνει εκτός για το ματς με τον Εθνικό, ενώ για πρώτη φορά θα βρίσκεται στην 20αδα ο νεοαποκτηθείς Σουβατζόγλου.

Μακροχρόνια απών είναι ο χειρουργημένος στον ώμο Πέτρος Γόμος.

Για τον Αιολικό η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να φτιάξει η ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Οι σημερινές απώλειες βαθμών των πρωτοπόρων εξάλλου έδωσαν νέο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), με βοηθούς τους Ξουρίδα (Χίου) και Σοφιάς (Ανατολικής Αττικής).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ