Τρίτη 28.09.2021

Πολάκης vs fans

Κάθε βράδυ που πάω για ύπνο κάνω μια σύντομη ανασκόπηση της ημέρας μου.

Τα τελευταία χαζεύω και στο κινητό σαν σύγχρονος έφηβος. Βλέπω λοιπόν τις αναρτήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό του Πολάκη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί.

Ο Πολάκης δείχνει πόσο έξυπνος πολιτικά είναι βγάζοντας “στον αφρό” το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Ελλείψει σοβαρής αντιπολιτευτικής επιχειρηματολογίας προσπαθεί και το τονίζω ότι προσπαθεί να αντιπολιτευθεί στην κυβέρνηση με ότι κάτσει. Σε αυτή την προσπάθεια θεωρώ εν μέρει τον σιγοντάρει και ο Αλέξης καθώς ούτε μία φορά δεν έχει αντιταχθεί στα λεγόμενα του στελέχους του εν αντιθέσει με άλλα κόμματα που πιθανώς θα τον είχαν περιθωριοποιήσει.

Εδώ θα πει κάποιος μα να αντιπολιτεύεται με ένα ζήτημα δημόσιας υγείας;

Το ζήτημα έχει πολλές διαστάσεις αλλά και απόψεις, προσωπικά εκτιμώ ότι ο Πολάκης “τρέφεται” από το κοινό του. Φαίνεται άλλωστε και από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα κρατιέται από οποιαδήποτε άποψη είναι αρεστή, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε ποιο χώρο ανήκει αυτός που το λέει, ειδικά δε αν είναι και διάσημος ή η γνώμη του επηρεάζει κοινό που όλο και κάτι θα τσιμπήσουν και οι άλλοι χώροι.

Ειδικά ο Πολάκης που ουσιαστικά είναι ο μόνος που ασκεί αντιπολίτευση έστω κάνοντας έντονη χρήση λαϊκισμού.

Τον κόβιντ το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές και τον μάθαμε σιγά σιγά. Τον Πολάκη τον ξέραμε αλλά με έναν τρόπο μαγικό μας κρατάει ζεστούς με τις ατασθαλίες του.

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις που κρατάω το τελευταίο καιρό μέσα μου καταλήγω ότι:

1. Δεν παίζουμε με την υγεία μας ακούγοντας τον κάθε ψεκασμένο.

2. Ένας μύθος έπεσε για τους αντιεμβολιαστές μόλις και ο Πολάκης έκανε το εμβόλιοι.

3. Εσύ τώρα θα ακολουθήσεις το λογικό που είναι ο εμβολιασμός; Θα μείνεις στις θέσεις που σου πέρασε ένας πλέον εμβολιασμένος πολιτικός; ή πλέον είναι ένας αντίπαλος και ο Πολάκης τέως σύμμαχος;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπολιτευθεί, δεν λειτουργεί ως ένα κόμμα που μέχρι χθες Κυβερνούσε και πλέον δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πουθενά στις τάξεις του. Απορώ πως ακόμα κρατιέται στο 20%. Βέβαια, στο ΠΑΣΟΚ που μεγάλο εκλογικό του κοινό έσπασε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά μαλώνουν ακόμα πότε θα κάνουν εκλογές…

Ίσως αύριο γράψω για το ΠΑΣΟΚ… Θα εξαρτηθεί από τα εγγόνια μου αν θα με αφήσουν….

“Ο Πόπωτας”

#πισω_απο_τις_πορτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ