Τρίτη 03.10.2023

Πώς να χωρίσετε φιλικά – Πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε

Έναν χωρισμό θα βιώσουμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας. Όσο επώδυνος, όμως κι αν είναι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με συμπόνια και ωριμότητα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα πρέπει να σκεφτείτε, προτού το αποφασίσετε

Στη ρομαντική κομεντί «Πώς να χωρίσετε σε δέκα μέρες», η πρωταγωνίστρια Άντι Άντερσον (Κέιτ Χάντσον), προκειμένου να ολοκληρώσει το άρθρο της για το πώς θα κάνει κάποιον να την ερωτευτεί και μετά να τον χωρίσει σε δέκα μέρες, οδηγείται σε -φαινομενικά- ορισμένες ενοχλητικές συμπεριφορές, που θα μπορούσαν όντως να οδηγήσουν σε ένα χωρισμό.

Ο συμπρωταγωνιστής της, όμως, Μπέντζαμιν Μπάρρυ (Μάθιου Μακόναχι), έχει ως στόχο να αποδείξει ότι θα κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί μέσα σε δέκα μέρες. Κανένας βέβαια από τους δύο δεν υπολόγισε στην πραγματικότητα τον παράγοντα «έρωτας».

Ενώ λοιπόν οι τακτικές της Άντι θα αποτελούσαν ένα παράδειγμα προς… αποφυγή, και φυσικά προϊόν μυθοπλασίας, σύμφωνα με μια μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γιούτα, μερικοί από τους πιο συνηθισμένους παράγοντες που οδηγούν στον χωρισμό είναι πιο σοβαροί, όπως η προσωπικότητα του συντρόφου, η έλλειψη εμπιστοσύνης και η απομάκρυνση του συντρόφου.

Αν λοιπόν, πιστεύετε, πως ήρθε το τέλος της σχέσης, ακολουθούν παρακάτω πέντε πράγματα που θα πρέπει όντως να αναλογιστείτε, προτού πάρετε αυτή τη μεγάλη απόφαση να τερματίσετε μια σχέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ