Δευτέρα 17.06.2024

Προβολή της ταινίας “Frida” στο Πανεπιστήμιο

Αγαπητές/οι κυρίες/οι,

Μες σε ημέρες που η καθημερινότητα μας προσπερνά και συγκλονίζει, συγκυρίες που με θλίψη και πόνο, αναπόφευκτα μας μουδιάζουν κάθε μια και κάθε έναν από εμάς ανεξαιρέτως,  επιλέγουμε το φως της συλλογικότητας, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε φοιτήτριες και φοιτητές, πολίτες και ανθρώπους που τους αρέσει το σινεμά και η συζήτηση, να βρεθούμε στους χώρους του πανεπιστημίου, να αγκαλιάσουμε την τέχνη, με ποικιλία από πονήματα πολιτιστικής δημιουργίας και να συμπορευτούμε γνωρίζοντας διαφορετικές τεχνοτροπίες, εποχές, τόπους και στιγμές.

Στα πλαίσια διάχυσης θεματικών πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, ένα σύνολο περιστασιακών προβολών και δράσεων συντονίζεται και συνδιοργανώνεται με την αρωγή της φοιτητικής πύλης και κοινότητας MyAegean.gr

Καλούμε συμφοιτήτριες/ές, ανθρώπους της πόλης μας , φίλες & φίλους στη Μυτιλήνη, σε μια σειρά από ανοιχτές προβολές ταινιών, ντοκιμαντέρ και κινηματογραφικού περιεχομένου για να ενώσουμε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες μας αλλά και για να γνωρίσουμε διαφορετικά είδη και τεχνικές κινηματογράφου.

Προσεχής προβολή:  “Frida” (2002)

Πότε: Παρασκευή, 17/03/2023 και ώρα 18:00

Που:  Αμφιθέατρο, κτ. Γεωγραφίας (κεντρική είσοδος).

Είδος: Biography, Drama, Action, Romance

Σκηνοθεσία: Julie Taymor

Διάρκεια: 123′

Η προβολή αυτή συνεχίζει ένα μινι-«κύκλο αφιερωμάτων» που ακολουθεί μετά τις πρώτες προβολές animation που έχουν πραγματοποιηθεί ως αυτήν τη στιγμή. Σε αυτόν το μήνα, με την αφορμή της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου), υπάρχουν αντίστοιχες σχετικές θεματικές προβολές και θα είναι χαρά μας να σας έχουμε στη συντροφιά!

 

Υπάρχει επίσης μια ανοιχτή φόρμα/ερωτηματολόγιο προτάσεων για όσες και όσους επιθυμούν να προσφέρουν ιδέες: https://forms.gle/ExyMLaQr7ubMDn289

Περισσότερες ενημερώσεις και αναρτήσεις μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:

•           Επίσημο website με ροή πληροφόρησης: http://my.aegean.gr/team/cine_maties

•           Forum ανακοινώσεων: http://my.aegean.gr/web/forum-163.html

•           Instagram: www.instagram.com/cine_maties

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ