ΠΟΛΙΤΙΚΗ - 26/07/2022 - 10:30 πμ
«Ψήνουν» τον Τσίπρα να κάνει πρόταση στον Μπιμπίλα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα του στενού κομματικού του περιβάλλοντος

O γνωστός ηθοποιός και συνδικαλιστής το 2019 ήταν υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Την ιδέα να ζητήσει από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών , Σπύρο Μπιμπίλα, να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές έχουν βάλει εδώ και λίγες ημέρες στον Αλέξη Τσίπραπρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
Ο γνωστός ηθοποιός και συνδικαλιστής το 2019 ήταν υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Οι εισηγητές της ιδέας επικαλούνται το γεγονός ότι ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, μια εκλογική περιφέρεια όπου το κόμμα έχει έλλειψη στελεχών, με την εξαίρεση του Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος έχει κλείσει τα 75 του χρόνια.
Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 23/7
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απειλεί «τουιτεράδες» ο Πολάκης: «Θα πεινάσετε και θα σας βρούμε έναν-έναν»
08.08.2022 - 11:30 πμ
Καθαρές εξηγήσεις
06.08.2022 - 10:00 πμ