Τρίτη 15.06.2021

Ψυχολόγος Καρολάιν: Την είχα συμβουλέψει να μην μιλάει εδώ και εκεί για τα 100.000 ευρώ

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής», δηλώνει η κ. Μυλωνοπούλου

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην σχέση του , επισήμανε η Ελένη Μυλωνοπούλου, ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα η ψυχολόγος τόνισε ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο και δεμένο και μάλιστα ο πιλότος συνόδευε στις συνεδρίες την σύζυγό του.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, η κ. Μυλωνοπούλου έκανε λόγο για μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός» δήλωσε επιπλέον η ψυχολόγος.

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι»

Στα άφθονα σενάρια και στις φήμες που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον 32χρονο πιλότο, η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έβαλε φρένο μιλώντας και στο «Πρώτο Θέμα». Διατύπωσε με σαφήνεια πως «Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στενοχωρούν».

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για τις σχέσεις του ζευγαριού, λέγοντας πως έχει μόνο τα καλύτερα να πει τόσο για την αδικοχαμένη 20χρονη όσο και για τον 32χρονο πιλότο. «Έρχονταν τα παιδιά και έφεραν το μωράκι τους, τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει.Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος».

«Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. […] Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους.  Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα» πρόσθεσε. Η ίδια εξήγησε ότι η Καρολάιν είχε ήδη αποβάλει μια φορά και η κορούλα της γεννήθηκε πρόωρα. «Ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, είχε άγχος να συνεχίσει και τις σπουδές της, και όλα της φαίνονταν βουνό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό που ζήτησε βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγο». Η κ. Μυλωνοπούλου διέψευσε τα σενάρια ότι η 20χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής, ενώ ανέφερε ότι η Καρολάιν μιλούσε εδώ και εκεί για την αγοραπωλησία του οικοπέδου αντί του ποσού των 100.000 και η ίδια τη συμβούλεψε να μην το λέει παραέξω.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ