Κυριακή 24.09.2023

«Πυκνώνουν» οι φωνές που μιλούν για διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εσωκομματικές εκλογές – Το επικρατέστερο σενάριο για το πολιτικό μέλλον του Κασσελάκη

Με αφορμή και τη χθεσινοβραδινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega, πύκνωσαν οι φωνές εκείνων που εκτιμούσαν ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε τροχιά διάσπασης . Όπως αναφέρει η στήλη η Big Mouthτου powergame.gr, στην περίπτωση που χάσει ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι πιθανό να πάρει τον Παύλο Πολάκη και να εμφανιστούν με κόμμα στις ευρωεκλογές. Αν τώρα κερδίσει, τότε είναι σχεδόν απίθανο να μείνουν στο κόμμα όσοι όλες αυτές τις μέρες έχουν αναλάβει  την αποδόμησή του. 

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Με αφορμή και τη χθεσινοβραδινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega, πύκνωσαν οι φωνές εκείνων που εκτιμούσαν ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε τροχιά διάσπασης. Αν χάσει ο Κασσελάκης, θα πάρει τον Πολάκη και θα εμφανιστούν με κόμμα στις ευρωεκλογές. Αν τώρα κερδίσει, τότε είναι σχεδόν απίθανο να μείνουν στο κόμμα όσοι όλες αυτές τις μέρες έχουν αναλάβει σχεδόν «εργολαβικά» την αποδόμησή του. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, ουδείς παραβλέπει ότι η διάσπαση υπήρχε και προφανώς εξακολουθεί να υπάρχει στο dna του ΣΥΡΙΖΑ. Αν από το ’15 δεν έχει διασπαστεί το κόμμα, αυτό οφειλόταν πρωτίστως στην εξουσία και δευτερευόντως στο ταλέντο του Τσίπρα. Από τη στιγμή που δεν υφίσταται ούτε το ένα, ούτε το άλλο, να με θυμάστε ότι μέχρι τις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει τρία κομμάτια!

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ