Πέμπτη 29.02.2024

Ρωτήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα της ιστορίας -Τι μας απάντησε

Απάντηση στην ερώτηση του 1 εκατομμυρίου δολαρίων δίνει το ChatGPT, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο όλων των εποχών.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά μας. Έτσι, λοιπόν, και εμείς απευθυνθήκαμε στο περίφημο ChatGPT, ώστε να πάρουμε κι εμείς τη δική μας απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα για το ποιο μπορεί να είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του πλανήτη.

Ferrari 250 GTO 2

Η απάντηση θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί διπλωματική καθώς πριν το ChatGPT επιχειρήσει να ονομάσει τα καλύτερα αυτοκίνητα του πλανήτη, ξεκαθαρίζει ότι ως «μηχανή τεχνητής νοημοσύνης» δεν διαθέτει «προσωπική άποψη», προσθέτοντας ότι η ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου μπορεί να σχετίζεται με παράγοντες όπως η χρήση, η προσωπικές προτιμήσεις και φυσικά το budget.

Μετά λοιπόν το σύντομο disclaimer, το ChatGPT ξεδιπλώνει τη δική του λίστα με τα κορυφαία τετράτροχα του πλανήτη.

Ferrari 250 GTO 3

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Ferrari 250 GTO που αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Όπως μάλιστα αναφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, η 250 GTO είναι περιζήτητη για τον συνδυασμό των επιδόσεων, της σπανιότητας και της ιστορίας που κουβαλάει.

Κατασκευασμένη από το 1962 μέχρι το 1964 και κατασκευασμένη μόνο σε 36 αντίτυπα, αποτελεί ένα από τα σπανιότερα αυτοκίνητα του κόσμου. Ο κινητήρας που την εφοδίαζε ήταν ένας 3λιτρος V12 απόδοσης 300 ίππων και 294 Nm, χαρίζοντάς της τελική ταχύτητα που έφτανε τα 280 χλμ./ώρα.

Porsche 911

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε την Porsche 911, ένα από τα πιο κλασικά σπορ αυτοκίνητα του πλανήτη. Η 911 διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρα, και αποτελεί το απόλυτο καθημερινό σπορ μοντέλο. Η A.I. αναφέρει ότι η 911 παραμένει ένα εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο της Porsche για περισσότερες από πέντε δεκαετίες λόγω της σχεδίασης, των οδικών χαρακτηριστικών και των τεχνολογιών που κουβαλά.

McLaren F1

Στην τρίτη θέση συναντάμε ένα ακόμα εμβληματικό μοντέλο της αυτοκίνησης, την McLaren F1. Όπως μάλιστα σημειώνει η τεχνητή νοημοσύνη, πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο με μεγάλη εκτίμηση στον κόσμο της αυτοκίνησης, λόγω των υψηλών επιδόσεων που έσπαγαν ρεκόρ, του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της 3θέσιας διάταξης με τον οδηγό στο κέντρο.

Διαβάστε επίσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ