Κυριακή 25.09.2022

Στέλιος Ρόκκος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.(VIDEO)

Ο Στέλιος Ρόκκος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ιερoκλή Μιχαηλίδη για το περιστατικό που συνέβη στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα την ώρα που η παράσταση “Αντιγόνη” ήταν σε εξέλιξη, παράλληλα γινόταν η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, με συνέπεια η μουσική να καλύπτει τα λόγια των ηθοποιών.

Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη επί σκηνής. Σε βίντεο που μετέδωσε το Mega, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απευθυνόμενος στους αρμόδιους τοπικούς φορείς που συντονίζουν το πρόγραμμα των πολιτιστικών δρώμενων της Θεσσαλονίκης, σημείωσε από σκηνής Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό… Εγώ ντρέπομαι” Και πρόσθεσε: “Όταν είμαστε εδώ οικοδεσπότες… Δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε”.

Ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας στο “Πρωινό”, ζήτησε συγγνώμη από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. “Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη”, τόνισε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

“Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι’ αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί”.

Πηγή :

https://www.limnosreport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ