Κυριακή 01.10.2023

Στη Λήμνο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα Θεοφάνεια | Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Όπως είχαμε γράψει στις 22 Δεκεμβρίου, την Λήμνο πρόκειται να επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαρόπουλου σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, θα φτάσει στο νησί το πρωί των Θεοφανείων και ο πρώτος της σταθμός θα είναι ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας, προκειμένου να παραστεί στη δοξολογία, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί, πεζή κατα πάσα πιθανότητα, στο λιμάνι της Μύρινας, εκεί όπου θα παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Στη συνέχεια, θα κάνει βόλτα στο λιμάνι της Μύρινας, θα συνομιλήσει με κόσμο και θα καθίσει για έναν σύντομο καφέ στο Καφενείο Κουντουρά. 

Αμέσως μετά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού όπου θα συναντήσει, όπως ζήτησε η ίδια και μαθητές του Γενικού Λυκείου του Μούδρου, το οποίο είναι σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι μαθητές του την είχαν επισκεφθεί στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδρομής τους. 

Στη συνέχεια, θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα δοθεί προς τιμήν της, στο εστιατόριο Μαντέλα, ενώ λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για την επιστροφή στην Αθήνα. 

Η Προεδρία της Δημοκρατίας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Λήμνου, για την κατάρτιση του προγράμματος της επίσκεψης της κας Σακελλαροπούλου στη Λήμνο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ