Κυριακή 17.10.2021

Στη Λήμνο και επίσημα η σημαία των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου

Ενόψει της φιλοξενίας των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Λήμνου το 2022, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης μετέβη στη Χίο όπου παρέλαβε τη σημαία των αγώνων, μετά τη λήξη της 32ης διοργάνωσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα, των αρμοδίων Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και λοιπών αθλητικών παραγόντων και εκπροσώπων φορέων.

Ο Δήμος Λήμνου, με τη συνδρομή της πολιτείας, του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αλλά και με την πολύτιμη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων θα προβεί στις αναγκαίες προετοιμασίες, με σκοπό την άρτια διοργάνωση των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας τον Οκτώβριο του 2022.

74808

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους αθλητές των σωματείων μας, την Αθλητική Ένωση Λήμνου (Τμήμα Στίβου) και τον Α.Ο. Ηφαιστία, που συμμετείχαν στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στη Χίο, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις και φέρνοντας πίσω στη Λήμνο 9 συνολικά μετάλλια. Επίσης, ο αθλητής της Ηφαιστίας Καρυδάκης Λεωνίδας βραβεύτηκε για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κ-16. Συγχαρητήρια σε όλους και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ