Πέμπτη 28.09.2023

Στη Λήμνο οι 17οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες κωπηλασίας | Στο ΝΟΛ η διοργάνωση

Η Λήμνος αναμένεται να φιλοξενήσει τους 17ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Κωπηλασίας με διοργανωτή όμιλο το Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Η επιστολή του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκη, αναφέρει:

Θέμα: Διοργάνωση των 17ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Αξιότιμε κε Πρόεδρε, Δια της παρούσης θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το τρέχον έτος η θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής «17οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας» θα λάβουν χώρα 1 – 2 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λήμνο με διοργανωτή όμιλο τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Για τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η μέριμνα για την ενίσχυση και ανάπτυξη δραστηριοτήτων ναυταθλητισμού και η ευθύνη για την ανάπτυξη αυτού στον νησιωτικό χώρο, στο πλαίσιο της εθνικής δημόσιας πολιτικής για τον αθλητισμό, όπως αυτή χαράσσεται από το αρμόδιο Υφυπουργείο, δεν αποτελεί απλά μία τυπική αρμοδιότητα ή υποχρέωση, αλλά αποτελεί μία πρωτοβουλία εκ της σαρκός της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π. για την οποία τόσο η πολιτική ηγεσία όσο και τα υπηρεσιακά στελέχη κάθε χρόνο με χαρά και υπερηφάνεια μετέχουν.

Ο αθλητισμός και η στήριξή του αποτελεί αντικείμενο της Εθνικής Στρατηγικής για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στον νησιωτικό χώρο (ν. 4832/2021) ως μέρος του πυλώνα των πολιτικών κοινωνικής συνοχής του νησιωτικού μας πληθυσμού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ