Δευτέρα 14.06.2021

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 44χρονη: Πληροφορίες ότι εμφάνισε και δεύτερη θρόμβωση μετά το εμβόλιο

Τη μεταφορά της 44χρονης γυναίκας, που εμφάνισε θρομβοπενία λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, από το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχουν ζητήσει οι γιατροί του νοσοκομείου έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο cretapost, υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 η γυναίκα εμφάνισε και δεύτερη θρόμβωση.

Οι πληροφορίες του cretapost σε σχέση με την κλινική της εικόνα είναι ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, καθώς δεν υπάρχει σαφή εικόνα της υγείας της.
Η 44χρονη νοσηλευόταν μέχρι και τώρα στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου σε καλή κατάσταση, μετά τα ήπια συμπτώματα που εμφάνισε κατόπιν του εμβολιασμού της.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν διαταραχή πηκτικότητας του αίματος και χαμηλά αιμοπετάλια.

Όπως είχε αναφέρει και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίες του Βενιζέλειου Χάρης Λυδάκης, από την πρώτη στιγμή εξεταζόταν το ενδεχόμενο συσχετισμού των συμπτωμάτων με το εμβόλιο ή αν υπήρχε άλλα συστηματικό νόσημα που οδήγησε σε αυτό.

Πηγή: cretapost.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ