Κυριακή 24.09.2023

Στις Οινούσσες και τη Χίο ο Στεφανής

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, περιόδευσε χθες, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, στο νησί των Οινουσσών συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

 

Ο κύριος Στεφανής, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να γνωρίσει τους κατοίκους αυτού του τόσο σημαντικού ναυτικού νησιού καθώς και τους τοπικούς άρχοντες σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Οι κάτοικοι του νησιού εξέφρασαν προβλήματα της καθημερινότητας, εστιάζοντας στη μείωση του ΦΠΑ, πρόβλημα το οποίο ανήκει στις προτεραιότητες του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

 

Μετά την επίσκεψη του στις Οινούσσες, δήλωσε: «Η επίσκεψή μου πάντα στις Οινούσσες με γεμίζει με υπερηφάνεια και δέος. Είναι μια περιοχή ακριτική, κι όπως συνηθίζω να λέω πάντα εδώ χτυπάει λίγο παραπάνω η καρδιά της Ελλάδας. Άκουσα τους κατοίκους και δεσμεύομαι υπεύθυνα πως η νέα Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους και αρωγός τους».

 

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Χίο, μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταλήγοντας στην αγορά της Απλωταριάς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ