Δευτέρα 17.01.2022

Συνάντηση του Βέρρου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής

top

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής Βαγγέλη Χαλκοδαίμωνα είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρος, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα των επαγγελματιών που πλήττονται περισσότερο από όλους από τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Η πλευρά των εμπόρων μετέφερε στον Δήμαρχο την αναγκαιότητα να αλλάξει το καθεστώς της λειτουργίας των καταστημάτων που ισχύει με τα υφιστάμενα μέτρα και να προβλεφθεί κατ΄ ελάχιστον η λειτουργία «click in». Όπου οι πελάτες θα μπορούν με τηλεφωνικό ραντεβού να προσέρχονται εντός του χώρου των καταστημάτων, με όλα τα προβλεπόμενα βέβαια μέτρα προστασίας.

Στην επιχειρηματολογία τους οι έμποροι της Καλλονής τονίζουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λέσβο δεν δικαιολογεί τόσο σκληρά μέτρα στην αγορά, ανοίγοντας μία συζήτηση που φυσικά και θα απασχολήσει  στο εξής σοβαρά κεντρικά την Κυβέρνηση. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μάλιστα παρέδωσε και σχετικό ψήφισμα στον Δήμαρχο, με τον κ. Βέρρο να αναγνωρίζει τον εύλογο προβληματισμό των εμπόρων και να δεσμεύεται πως θα φέρει το ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθούν εκεί οι όποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν προς υποστήριξη του Συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ