Παρασκευή 21.06.2024

Συνελήφθη το Νούμερο 1 του Παγκόσμιου Γκολφ: Είχε αγώνα και προσπάθησε να αποφύγει την κίνηση λόγω θανατηφόρου τροχαίου

Ο νούμερο ένα παίκτης γκολφ του κόσμου Σκότι Σέφλερ συνελήφθη από την αστυνομία πριν από τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος PGA.

 

Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα τον σταμάτησαν την Παρασκευή κοντά στο Valhalla Golf Club όπου διεξάγεται το τουρνουά.

Το παιχνίδι καθυστέρησε λόγω ενός θανατηφόρου ατυχήματος κοντά στην πίστα και ο Σέφλερ προσπαθούσε να αποφύγει τη σκηνή όταν τον σταμάτησαν, ανέφερε το Sky Sports News.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Τζεφ Ντάρλινγκτον, ο οποίος ήταν μάρτυρας του συμβάντος, είπε στον αέρα: «Η κυκλοφορία είχε ενισχυθεί και ο Σκότι Σέφλερ προσπάθησε να μπει στη Λέσχη Γκολφ Βαλχάλα χρησιμοποιώντας έναν πλευρικό διάμεσο, οπότε ένας αστυνομικός του έδωσε εντολή να σταματήσει.

“Ο Scheffler προσπάθησε να συνεχίσει να πηγαίνει, ο αστυνομικός στη συνέχεια προσκολλήθηκε στο πλάι του αυτοκινήτου του Scheffler. Ο Scheffler σταμάτησε το όχημα καθώς έστριψε στο Golf Club Valhalla στην είσοδο, περίπου 10 με 20 γιάρδες από το σημείο στο οποίο πρώτα ο αστυνομικός του είπε να σταματήσει.

“Σε εκείνο το σημείο ο αστυνομικός έδωσε εντολή στον Σέφλερ να βγει από το αυτοκίνητο. Κατέβασε το παράθυρο, ο αστυνομικός άρπαξε το χέρι του και άρχισε να το τραβάει. Έφτασε μέσα, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, τράβηξε τον Σέφλερ έξω, τον έσπρωξε επάνω στο αυτοκίνητο, του τοποθέτησε αμέσως χειροπέδες».

Πηγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:30 πμ

Για να σας απαλλάξω από την αγωνία, έτσι αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα στενός πολιτικός του πρώην φίλος σε άρθρο του σε μεγάλο συριζαϊκό site. Του προσάπτει πολλά, αλλά οι μομφές δεν αφορούν μόνον το απώτερο παρελθόν, αλλά και το πολύ πρόσφατο. Τότε, που λίγες ώρες πριν από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποπειράθηκε, με μια ομολογουμένως άστοχη παρέμβαση του, να ανατρέψει πραξικοπηματικά τον Στέφανο Κασσελάκη, που είχε εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία στην ηγεσία του κόμματος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προχθές στη γενέθλια εκδήλωση του ιδρύματός του δεν κάλεσε μόνον τον αρχηγό των «αποστατών» Αλέξη Χαρίτση, αλλά όλους τους βουλευτές της Νέας Αριστεράς, επιβραβεύοντας -πάντα κατά τον αρθρογράφο- την αποστασία τους και την υπεξαίρεση των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ. Έγραφα τις προάλλες πως η επιχειρούμενη συγκρότηση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν προέρχονται μόνον από το ΠΑΣΟΚ. Προέρχονται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βλέπουν πως πίσω από αυτόν τον φορέα κρύβονται σχεδιασμοί που αποβλέπουν σε πρώτη φάση στην περιθωριοποίηση του Στέφανου Κασσελάκη και σε δεύτερη φάση στην εκπαραθύρωσή του. Δηλαδή, ό,τι δεν πέτυχε ο Α. Τσίπρας με την παρέμβασή του λίγες ώρες πριν από το Συνέδριο του Φεβρουαρίου, να το πετύχει τώρα μέσα από άλλο μονοπάτι. Η επίθεση που δέχθηκε ο Α. Τσίπρας είναι ενδεικτική ενός κλίματος που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπό του. Στην Αριστερά σχεδόν πάντα μετά από μια μεγάλη ήττα βγαίνουν τα μαχαίρια και έρχονται στην επιφάνεια αντιπαλότητες προηγούμενων ετών. Ενώ η Νέα Δημοκρατία διαχειρίστηκε όλες τις μεγάλες ήττες της με ψυχραιμία, κάτι που συνέβαλε στην ανάκαμψή της, η Αριστερά τις βίωσε τραυματικά, χωρίς να αναζητήσει τις ιδεολογικές και πολιτικές αιτίες για αυτές τις ήττες (βλ. 1977, 1993, 2019, 2023). Σήμερα, με την προοπτική δημιουργίας ενός κοινού φορέα της Κεντροαριστεράς βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ακόμα διάσπασης. Τον Κασσελάκη πολύ δύσκολα θα τον «φάνε». Ο οποίος προφανώς αισθάνεται πανίσχυρος -έπεσε έξω μόνον τρεις μονάδες από τον εκλογικό του στόχο- και εκτός από τον Θεοχαρόπουλο απέλυσε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Τσίπρα. Αυτά να τα βλέπουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επιζητούν να απομακρύνουν τον Νίκο Ανδρουλάκη που πέτυχε το κόμμα του να παρουσιάσει στις ευρωεκλογές μια μικρή άνοδο, πάντως άνοδο και όχι πτώση. Τώρα, γιατί τον αποκαλεί ο πρώην φίλος του «Μπρέζνιεφ του ΣΥΡΙΖΑ;». Σας παραθέτω τα λόγια του αρθρογράφου. «Ένας ολόκληρος λαός του είπε: εσένα θέλουμε, το κόμμα σου δε θέλουμε να το βλέπουμε, σε κάναμε κυβέρνηση με 36%, σου δίνουμε 32% στην ήττα σου, σε περιμένουμε πάλι, αλλά άλλαξέ τα όλα. Κι εκείνος δεν άλλαξε τίποτα! Ένας ακίνητος πρόεδρος επί τέσσερα χρόνια, ο Μπρέζνιεφ του ΣΥΡΙΖΑ». Βρήκα πολύ επιτυχημένο τον χαρακτηρισμό, που μάλλον δε θα άρεσε σε όσους εξακολουθούν να ποντάρουν -για τους δικούς τους λόγους- σε ένα κουτσό άλογο. Τα γραμμάτια ξεπληρώνονται, αλλά στην προκειμένη περίπτωση πεταμένα λεφτά.