Σάββατο 22.01.2022

ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις

Κριτική στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, στην οποία υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη, ενώ ζητεί την ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Πιστή στο δόγμα της “βλέποντας και κάνοντας”, η κυβέρνηση συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υγεία των πολιτών και την οικονομία με έναν διακόπτη που ανοιγοκλείνει, και αρνείται πεισματικά να λάβει συγκεκριμένα μέτρα, όπως:

Μαζικά και δωρεάν τεστ
Βελτίωση των συνθηκών στα Μέσα Μεταφοράς, όπου παρατηρούνται καθημερινά φαινόμενα ακραίου συνωστισμού – Εκτεταμένους ελέγχους σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, που παρατηρούνται οι μεγαλύτερες εστίες υπερμετάδοσης.
Καταλήγοντας και σε ό,τι αφορά την οικονομία, ζητάει: «Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει είναι η ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων και ας σταματήσει επιτέλους να απορρίπτει τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση και τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας. Δεν γίνεται οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι να αφεθούν για μια ακόμη φορά στην τύχη τους».

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ