Πέμπτη 02.12.2021

Τα “κάστρα” των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ!

Εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού!

Μπορεί εμείς να ζούμε στο μικρόκοσμό μας, βλέποντας μόνο τί συμβαίνει στη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, όμως υπάρχουν πυρετώδης διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα!

Σε μερικές Περιφέρειες έχουμε και τα “κάστρα” των υποψηφίων!

Ο Ανδρέας τα πάει καλά στην Αιτ/νία λόγω του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, στη Λακωνία λόγω Λεωνίδα Γρηγοράκου, στη Μεσσηνία λόγω Νάντιας Γιαννακοπούλου , στη Δράμα λόγω Χαράς Κεφαλίδου, στη γειτονική μας Χίο , στην Κοζάνη και στα Δωδεκάνησα.

Ο Νίκος “σαρώνει” στην Κρήτη, όπου εκεί είναι το “προπύργιό” του, στην Αρκαδία λόγω Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στη Κοζάνη λόγω Πάρι Κουκουλόπουλου, στη Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία με τη στήριξη που έχει από 32 πρώην Γραμματείς της παράταξης.

Ο Παπανδρέου ξεκινάει με μία πολύ δυνατή παρουσία στην Αχαία , αλλά και στη Δυτική Ελλάδα γενικά, καθώς στηρίζεται από αμέτρητα στελέχη, στο Ηράκλειο λόγω Βασίλη Κεγκέρογλου , στο Κιλκίς λόγω του Στέφανου Παραστρατίδη, αλλά και σε πολλές περιοχές της Β Θεσσαλονίκης…

Ο Παύλος Χρηστίδης έχει μεγάλη δυναμική στη νεολαία και σίγουρα στον πρώτο γύρο αναμένεται το μεγαλύτερο ποσοστό να το πάρει από νεολαίους της παράταξης. Σίγουρα η έδρα του είναι η Αργολίδα, που είναι και τόπος καταγωγής του, αλλά έχει έρεισμα στη Ρόδο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Χάρης Καστανίδης ξεκινάει με βασικό του ταμπλό τη Θεσσαλονίκη , αλλά συνεχίζει και σε πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδος, ενώ το “ποντιακό” στοιχείο θα παίξει ρόλο στον κόσμο που θα τον στηρίξει..

Ο Παύλος Γερουλάνος στηρίζεται κυρίως στην Α Αθήνας, καθώς εκεί πολιτεύεται , αλλά και η Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται..

 

Μεγάλο στοίχημα είναι η Αττική, όπου από ότι μαθαίνουμε όλοι έχουν τα δικά τους κομμάτια..

Ο Ανδρέας στο Βόρειο Τομέα “σαρώνει” καθώς εκεί εκλέγεται, αλλά έχει και αρκετά ερείσματα στη Δυτική Αθήνα , λόγω Νάντιας Γιαννακοπούλου.. Μικρότερες δυνάμεις αλλά ισχυρές έχει σε Α Αθηνών, Α και Β Πειραιά..

Ο Νίκος “παίζει μπάλα” στην Α Αθήνας λόγω Σκανδαλίδη , όπως επίσης και στην Ανατολική Αττική.

Ο Παπανδρέου πάει πολύ καλά σε Α και Β Πειραιά , στη Δυτική Αθήνα , λόγω Μιχάλη Καρχιμάκη, αλλά και στα Νότια, λόγω της Τόνιας Αντωνίου.

Ο Γερουλάνος όπως προείπαμε στην Α Αθηνών..

Ο Παύλος Χρηστίδης λόγω της ΠΑΣΠ έχει πυρήνες παντού..

Ο Καστανίδης δεν έχει μεγάλη δυναμική στην Αττική..

 

Αυτά λοιπόν σύντροφοί μας..

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη!

 

“ο Πόπωτας”

#πισω_απο_τις_πορτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ