Δευτέρα 15.08.2022

Θεοδωρικάκος για τη φωτιά στην Πεντέλη: Υπάρχει σημαντικό υλικό που αξιολογείται από τις αρχές

«Από αυτό που είδα είναι προφανές ότι κάποιος έβαλε φωτιά για προφανείς λόγους. Θα αξιολογηθεί το βίντεο…», ανέφερε ο υπουργός για το το βίντεο ντοκουμέντο του ALPHA

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα τα τελευταία 24ωρα. Οι μεγάλες πυρκαγιές, δημιούργησαν πλήθος προβλημάτων.

«Υλικό που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον» έχουν στα χέρια τους οι αρχές, σχετικά με τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη. Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασία του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ακόμη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε, ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι ξέσπασε η φωτιά στις 5.20 το απόγευμα και μάλιστα, σε χώρο που δεν συχνάζουν άνθρωποι. «Η Πυροσβεστική διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς και η Ελληνική Αστυνομία θα συνδράμει σε αυτές τις έρευνες», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «υπάρχει υλικό που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον και αξιολογείται από τις αρχές».

Επίσης, κληθείς να σχολιάσει το βίντεο ντοκουμέντο του ALPHA, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να βάζει φωτιά στην περιοχή των Σπάτων, την ώρα που μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε: «Από αυτό που είδα είναι προφανές ότι κάποιος έβαλε φωτιά για προφανείς λόγους. Θα αξιολογηθεί το βίντεο…».

 

πηγή: parapolitika

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ