«Με αγαπάει το παιδί πολύ, γι’ αυτό φοβάται το παιδί για τον μπαμπά του. Να μην πάει φυλακή, τον αγαπάω πάρα πολύ. Όταν δεν πίνει είναι πάρα πολύ καλός, με βοηθάει και κοιτάει το παιδί για να μην πάρει τον κακό δρόμο. Το παιδί φοβάται για μένα μήπως μου κάνει κάτι κακό», δήλωσε η 44χρονη μιλώντας στο MEGA.

«Tο παιδί αισθανόταν ένα βάρος»

«Tο παιδί αισθανόταν ένα βάρος. Βλέπει ότι η μητέρα του δυστυχώς έχει πάρα πολύ βαθιά αισθήματα. Το πρώτο πράγμα που μου λέει (σ.σ. η μητέρα) είναι να μην πάει φυλακή, δε θέλει να τιμωρηθεί», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

«Η ίδια μου λέει ότι στην παρούσα κατάσταση, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν την χτύπησε. Είχε ανεβάσει πίεση και το παιδί παρεξήγησε την κατάσταση και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αυτή η παρεξήγηση προήλθε από μια σωρεία βιαιοπραγίας, από μια σωρεία κακοποιητικής συμπεριφοράς. Ο άνθρωπος είναι βαριά αλκοολικός», συνέχισε.

Σύμφωνα με την ποινικολόγο: «Αυτό που θα ζητήσουμε είναι να μπει στο πρόγραμμα και να υπάρχει στήριξη στην οικογένεια (…) και συμβουλευτική για το ίδιο το παιδί».