Σάββατο 04.02.2023

Το “δίκτυο-σύστημα” των δήθεν αγανακτισμένων..

Θα έχετε παρατηρήσει σε “φίλα-προσκείμενο” στου Αλέξη την παράταξη site , ότι όταν θα γράψει για ένα πανελλαδικό θέμα και δη ενάντια της Κυβέρνησης θα “αποκλειστεί” από “αγανακτισμένους” πολίτες , οι οποίοι βωμολοχούν, δείχνουν την αγανάκτησή τους και είναι οργισμένοι..

Ψάχνοντας λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι “συμπολίτες” μου παρατήρησα προφίλ με μία άσχετη φωτογραφία, ή προφίλ με ονόματα , που αρχικά δεν είναι Μυτιληνιά , ενώ το βασικότερο δεν έχω ούτε ΕΝΑΝ κοινό φίλο..

Τί σημαίνει αυτό;

Προφανώς ότι όλα αυτά τα προφίλ αγανακτισμένων ανθρώπων είναι ψεύτικα και αποτελούν τη λεγόμενη “ομάδα κρούσης” της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυρίως.. Τα ίδια προφίλ εάν τα ρωτήσετε για ένα θέμα Μυτιληνιό δεν θα σας απαντήσουν ποτέ, προφανώς γιατί δεν έχουν ιδέα..

Τα fake προφίλ υπάρχουν και δουλεύουν από το 2009 στα κόμματα , με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ.. Άλλωστε ακόμη είναι αξέχαστη η εκπομπή “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” του 2012 , όπου ενημερωνόμασταν με λεπτομέρεια πως λειτουργούν τα trolls της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..

Βέβαια, μετά το 2015 με την ανάληψη της 1ης φοράς Αριστερά, είχαμε και αμέτρητα site , τα οποία παίζουν τις ίδιες θέσεις με την προοπτική να έχουν κοινή προπαγάνδα, και σαφέστατα όλα αυτά τα fake προφίλ συνεχίζουν να”αγανακτούν” κάτω από τα κοινά θέματα σε όλη την Ελλάδα..

Εάν δεν με πιστεύετε… απλά πάτε και ελέγξτε με πόσα από αυτά τα προφίλ είστε φίλοι…

Τρία είναι τα τινά…

  1. Ή δεν θα έχετε και εσείς τελικά πολλούς φίλους στο facebook
  2. Ή είναι “μοναχικοί”, “απογοητευμένοι” άνθρωποι… (και καλά)
  3. Ή ισχύουν όλα τα παραπάνω..

“Ο νετάκιας”

#πισω_απο_τις_πορτες

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το “νέο” άτι!

01.02.2023 - 1:00 μμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ