ΛΕΣΒΟΣ - 03/04/2025 - 11:30 πμ
«Το Καλάθι της Αγάπης»: Στήριξη ευάλωτων οικογενειών από τον Ερυθρό Σταυρό Μυτιλήνης

Τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες του νησιού ενόψει των εορτών του Πάσχα συγκεντρώνει το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί.
Για το σκοπό αυτό εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος θα βρίσκονται έξω από τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου.
«Στο πλαίσιο της δράσης αυτής καλούμε τις επιχειρήσεις του νησιού που επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια με την δωρεάν διάθεση συσκευασμένων τροφίμων όπως γάλα (συμπυκνωμένο), ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες, μπισκότα, παιδικές τροφές, χυμοί κλπ. να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης (Π. Κουντουριώτη 35 Μυτιλήνη) από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 14:00 στο τηλ. 2251029480.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
πηγή: aeolos tv
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιορισμένη υδροδότηση σε ολόκληρη την πόλη της Μυτιλήνης τη Δευτέρα
27.04.2025 - 5:37 μμ
Κύμα διαρρήξεων καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Νάπης
27.04.2025 - 3:30 μμ
Ποια φαρμακεία εφημερεύουν από 28/4 έως 4/5/2025
27.04.2025 - 10:16 πμ