Τρίτη 21.03.2023

Το Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2 έρχεται στις 25, 27 & 27 Μαρτίου στο «Μαρούλα»

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 2

Κινούμενα Σχέδια-Μεταγλωττισμένη, Διάρκεια 103΄

Παρασκευή 25 Μαρτίου 12:30 & 18:00

Σάββατο 26, Κυριακή 27 Μαρτίου 18:00

 

Η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2 έρχεται στις 25, 27 & 27 Μαρτίου στο «Μαρούλα».

Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση!

Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με  την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

Σύνοψη

Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

 

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε

Σενάριο: Ντέιβιντ Ζάφιερ, Άμπραχαμ Κατς

Στα ελληνικά ακούγονται: Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Άγγελος Λιάγκος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ