Τρίτη 05.12.2023

Το Tesla Cybertruck το παίρνεις και το… παντρεύεσαι!

Η Tesla ετοιμάζει μία έκπληξη αφού θέτει έναν πολύ αυστηρό όρο σε όσους θα αγοράσουν το Cybertruck.

Το πολυαναμενόμενο Tesla Cybertruck είναι έτοιμο να λανσαριστεί επίσημα, με την 30η μέρα του Νοεμβρίου να είναι κοντά. Αυτό όμως θα έρθει με μία σοβαρή παράμετρο για τους αγοραστές του αυτοκινήτου.

Η Tesla φέρεται να θέτει όρο σε όποιον υπογράφει τα χαρτιά κατά τη διαδικασία της αγοράς του αυτοκινήτου, πως δεν θα το πουλήσει στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατα, οι ενδιαφερόμενοι και όσοι έχουν ήδη παραγγείλει το φουτουριστικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο της Tesla, μπήκαν στο site της εταιρείας και διάβασαν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αγορά του Cybertruck και την πιθανότητα μελλοντικής πώλησης.

Όσοι προχωρήσουν λοιπόν στην απόκτηση του αμερικανικού pickup, δεν θα μπορούν στους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης να το πουλήσουν επίσημα.

Σκεπτόμενη τη μεγάλη ζήτηση, η οποία έφτασε επταψήφιο αριθμό και πως οι πρώτοι αγοραστές θα μπορούσαν να πουλήσουν το Cybertruck αμέσως μετά την απόκτηση του αποσπώντας μεγάλο κέρδος, η Tesla προτίμησε να περιορίσει τους… πονηρούς, θέτοντας έναν αυστηρό όρο: ένα πρόστιμο πρόωρης πώλησης στις περίπου 50.000 ευρώ.

Δεν πρέπει να ξενίζει μία τέτοια κίνηση ωστόσο, καθώς δεν είναι ασυνήθης στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τέτοιου είδους αυτοκίνητα έχουν τεράστια ζήτηση και οι εταιρείες δεν θέλουν να χάσουν χρήματα και δυνητικούς αγοραστές από ιδιώτες, πράγμα απολύτως φυσιολογικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ