Παρασκευή 09.06.2023

Τσίπρας: «Πιθανόν, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση» – Πέταξε το «μπαλάκι» στον Ανδρουλάκη

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια σειρά θέματα αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

στη συνέντευξή που παραχώρησε στο MEGA, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και στην Στέλλα Γκαντώνα, ενώ έριξε το «μπαλάκι» στον Νίκο Ανδρουλάκη σε σχέση με τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης μετά τις εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι «κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση» και σημείωσε ότι γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι χαλαρή η ψήφος στις πρώτες κάλπες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την πρώτη θέση για να φέρει την αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός ης αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται το δεύτερο κόμμα να έχει την ευκαιρία να συγκροτήσει κυβέρνηση.

«Διεκδικώ μιας κυβέρνησης μακράς πνοής και σταθερότητας», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Σκληρή ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην ίδια συνέντευξη σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη και το πρόγραμμα «Δήμητρα» που δημοσιοποίησε το ΜέΡΑ25.

Ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά «ας πάρει ο κ. Βαρουφάκης τον φίλο του τον Σόιμπλε να συζητήσουν», αναφερόμενος σε ενδεχόμενο κλείσιμο τραπεζών και σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε σε αυτή τη συζήτηση ούτε και το 2015.

ΠΗΓΗ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023