Πέμπτη 20.06.2024

Twitter: Αύξησε τους χαρακτήρες στις αναρτήσεις σε 10.000

Το Twitter θα επιτρέπει πλέον στους κατόχους του μπλε σήματος (Twitter Blue) να κάνουν αναρτήσεις 10.000 χαρακτήρων που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 λέξεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα υποστηρίζει τη μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους (italic) χαρακτήρες, διευκολύνοντας την ανάγνωση μεγάλων κειμένων.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία αύξησε το όριο χαρακτήρων σε 4.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος, θέλοντας να ενθαρρύνει τους συγκεκριμένους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες αναρτήσεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κίνηση αυτής της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους. Την Πέμπτη (13/4), ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να υποβάλουν αίτημα ώστε να μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα στους χρήστες.

Επί του παρόντος, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα των 2,99, 4,99 και 9,99 δολαρίων. Οι κανόνες του Twitter αναφέρουν ότι οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν 10.000 ενεργούς χρήστες και να έχουν κάνει τουλάχιστον 25 αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες για να είναι επιλέξιμοι. Προς το παρόν, το πρόγραμμα νομισματοποίησης του Twitter είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά ο Μασκ δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλες χώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ