Πέμπτη 30.06.2022

Viral ιστορία: Ξύπνησε από κώμα μετά από μήνες και ο σύντροφός της την είχε παρατήσει για άλλη

Viral έχει γίνει η ιστορία μιας 25χρονης από το Περθ της Αυστραλίας, η οποία μετά από ένα φριχτό ατύχημα που είχε όταν έπεσε από ένα μπαρ στην ταράτσα και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο τον Αύγουστο του 2020, έπεσε σε κώμα για μήνες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη με τους γιατρούς να ανακοινώνουν στους γονείς της Σάι και Κλαρίσα, που βρισκόταν στην Αυστραλία, πως είχε υποστεί αρκετά σπασμένα οστά – μεταξύ των οποίων τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες, σπασμένα πλευρά και σπασμένα δόντια. Οι γιατροί της έδιναν μόλις 10% πιθανότητες επιβίωσης και την έθεσαν σε τεχνητό κώμα στην εντατική σε μια προσπάθεια να την σώσουν.

Όπως αποκαλύπτει τώρα η κοπέλα, ο σύντροφός της επί 4 χρόνια δενεπικοινώνησε ποτέ μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, και πως το μόνο μήνυμα που έλαβε ήταν από την νέα του φίλη. Και μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια, ωστόσο το συναισθηματικό τραύμα εξακολουθεί να είναι μεγάλο.

Όπως δήλωσε στην Daily Mail, εξακολουθεί να είναι «απίστευτα πληγωμένη από τις πράξεις του» λέγοντας ότι πίστευε πως ήταν «η αδερφή ψυχή της» και πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε να είναι «τόσο απαίσιος» στη χειρότερη στιγμή της ζωής της.

kopela


Οι γονείς της, λόγω του lockdown, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στον Καναδά και ζήτησαν μάλιστα από την αυστραλιανή κυβέρνηση ειδική άδεια για να δουν την κόρη τους, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να την αποχαιρετήσουν, αλλά τους την αρνήθηκαν.

Η μητέρα της είπε στους γιατρούς να μην κλείσουν την μηχανική υποστήριξη της κόρης της μέχρι να μπορέσουν να είναι κοντά της και εκείνη άρχισε σιγά σιγά να αναρρώνει. Τρεις μήνες αργότερα, ξύπνησε από το κώμα – αλλά έπασχε από αμνησία και δεν θυμόταν την προηγούμενη ζωή της – συμπεριλαμβανομένου ότι είχε έναν αρραβωνιαστικό με τον οποίο ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια.

Η 25χρονη ξύπνησε από το κώμα μετά από τρεις μήνες

Ο σύντροφός της την είχε μπλοκάρει στα social – Της έστειλε μήνυμα η νέα του φίλη!

Όπως δήλωσε η κοπέλα, όταν τελικά της δόθηκε το τηλέφωνό της σκέφτηκες αμέσως να τον καλέσει – ωστόσο ανακάλυψε ότι δεν την είχε επισκεφθεί ούτε μία φορά στο νοσοκομείο. Όπως είπε: «Δεν υπήρξε ούτε μία επαφή. Με μπλόκαρε από κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου του. Η μόνη επαφή που είχα ήταν με την νέα του σύντροφο. Μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε εκείνη ήταν ανασφαλής και τον έβαλε να με μπλοκάρει από όλα τα social».


Σκεπτόμενη την συμπεριφορά του τώρα, λέει ότι εξακολουθεί να της είναι δύσκολο να το δεχτεί.
«Είμαι ακόμα τόσο απίστευτα πληγωμένη από τις πράξεις του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Νιώθω τόσο πληγωμένη. Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι για χρόνια. Δεν πίστευα ούτε ένα στο εκατομμύριο πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ειδικά σε μια τόσο απαίσια στιγμή της ζωής μου. Νόμιζα ότι ήταν η αδερφή ψυχή μου, αλλά έκανα λάθος».

H 25χρονη μοιράζεται τώρα την εμπειρία της από το πώς ήταν η ζωή της σε κώμα αλλά και το ταξίδι της ανάρρωσής της στο TikTok, με το όνομα @hotcomagirl1, όπου έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ