Παρασκευή 01.05.2026

Βότανα στο πιάτο, γνώση στην πράξη: Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Μύρινας σήμερα στο φυτώριο Καλλιγερή

Εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα «Ενίσχυση της διατροφής με βότανα και φυτά του κήπου μας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026, στις 12:30, στο φυτώριο Καλλιγερή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 69, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας και έχει ως στόχο να αναδείξει τη χρήση των βοτάνων στην καθημερινότητα και τη διατροφή, μέσα από μια βιωματική εμπειρία στον χώρο του φυτωρίου.

Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς απλά φυτά του κήπου μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.

IMG 3037

IMG 3036

πηγή: limnos fm 100

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ