Δευτέρα 20.09.2021

Voucher 200 ευρώ για μαθητές σπουδαστές και φοιτητές μέχρι 24 ετών. Ότι θέλετε να μάθετε από τον Προδρόμου Ευάγγελο, ιδιοκτήτη της ELECTRONET Προδρόμου

top

Voucher 200 ευρώ για μαθητές σπουδαστές και φοιτητές μέχρι 24 ετών :

Ανοίγει η πλατφόρμα για laptop , desktop και tablet .

 

Oι αιτήσεις για τα voucher έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Ποιοι δικαιούνται tablet και laptop

Το εν λόγω Πρόγραμμα απευθύνεται κατ’ εκτίμηση σε έως 645.000 μαθητές/φοιτητές/σπουδαστές ηλικίας 4 έως 24 ετών.

Το κριτήριο εισοδήματος για μια οικογένεια με δύο γονείς και δύο παιδιά, αυξάνεται στα 12.000 ευρώ.
Για μια οικογένεια με δύο γονείς και ένα παιδί, αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα 10.500 ευρώ.
Για μια οικογένεια με έναν γονιό και ένα παιδί, αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα 9.000 ευρώ.
Οι δικαιούχοι μαθητές και φοιτητές δεν θα χρειαστεί να στείλουν κάποια αίτηση για να λάβουν το voucher των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος (γονιός) θα εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet και αμέσως θα γνωρίζει εάν δικαιούται ή όχι τα χρήματα.

Ο κάθε δικαιούχος θα λαμβάνει έναν ηλεκτρονικό κωδικό, ο οποίος θα ισοδυναμεί με επιταγή 200 ευρώ.

Στα καταστήματα electronet Προδρόμου (Καλλονής 2253022143 και Μυτιλήνης 2251086009 ) ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει από τις 5 Απριλίου πληθώρα εγκεκριμένων επιλογών (μοντέλων και εταιρειών) από το υπουργείο παιδείας.  

Tablet και Laptop της Apple, Samsung, Huawei, Alcatel, Lenovo και Hp.

Ακόμη ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αγοράσει μαζί με το tablet η το Laptop του περιφερειακές συσκευές όπως εκτυπωτές, θήκες, ηχεία και ακουστικά σε ειδικά προνομιακές τιμές με έκπτωση έως και 40%.

Εάν ο ενδιαφερόμενος ανήκει στους δικαιούχους θα έχει δύο επιλογές: είτε να το αποστείλει απευθείας ηλεκτρονικά στο email της εταιρείας μας (vprodromou@hotmail.com ), από το οποίο επιθυμεί να αγοράσει τον εξοπλισμό ή να το εκτυπώσει και να πραγματοποιήσει την αγορά του από κάποιο φυσικό μας κατάστημα στην Καλλονή η την Μυτιλήνη.

Η συμπλήρωση των στοιχείων θα είναι μια εύκολη διαδικασία για όλους τους χρήστες αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει και βοήθεια από όλο το προσωπικό των καταστημάτων Electronet Προδρόμου (help desk), για όσους χρειάζονται παραπάνω οδηγίες και ειδικές πληροφορίες ώστε να μπουν στην πλατφόρμα.

Προδρόμου Ευάγγελος, επιχειρηματίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ