Δευτέρα 17.06.2024

Βούλτεψη: Οι «αλάνθαστοι» του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζουν κυνισμό την ανθρωπιά

Για διαστροφή της πραγματικότητας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγορεί στελέχη της ΝΔ -και την ίδια – για κυνισμό, με αφορμή δήλωσή της ότι «έχει την ευθύνη των ασυνόδευτων ανήλικων, αλλά όταν λέει ότι είναι ασφαλή “κάνει τον σταυρό της”» η κυρία Βούλτεψη περνά στην αντεπίθεση.

Τονίζει ότι «έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν «κυνισμό» μια ανθρώπινη, αυθόρμητη στιγμή, προκειμένου να εκφραστεί η καθημερινή αγωνία για τους πιο ευάλωτους από τους ευάλωτους, που είναι τα παιδιά», για να καταλήξει: «Την επόμενη φορά να προσέξουν μήπως δαγκώσουν τη γλώσσα τους και δηλητηριαστούν».

Η ανακοίνωση της υφυπουργού υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη

«Στην προσπάθειά τους να βγάλουν από τη μύγα δηλητηριώδες ξύγκι και ακολουθώντας τη γνωστή στρατηγική της διαστροφής της πραγματικότητας, οι «αλάνθαστοι» του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν «κυνισμό» μια ανθρώπινη, αυθόρμητη στιγμή, προκειμένου να εκφραστεί η καθημερινή αγωνία για τους πιο ευάλωτους από τους ευάλωτους, που είναι τα παιδιά. Τους κατανοώ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που άφησαν απροστάτευτα 5.500 ασυνόδευτα ανήλικα σε αστεγία, επισφαλείς συνθήκες, στη ζούγκλα της Μόριας, στις φαβέλες της Σάμου, στους δρόμους της ενδοχώρας και στα αστυνομικά τμήματα, παριστάνοντας συγχρόνως τους ανθρωπιστές. Μια συμβουλή μόνο: Την επόμενη φορά να προσέξουν μήπως δαγκώσουν τη γλώσσα τους και δηλητηριαστούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ