Σάββατο 22.01.2022

“Ο Παράτυπος Ιθαγενής” ξαναχτυπά! Yπό πίεση η FRONTEX Τα σύνορα της Ελλάδος προστατεύονται!

TOP
Όσοι πιστεύουν ότι η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προασπίσουν τα ελληνικά σύνορα, αλλά και τα ευρωπαϊκά είναι απλή και αυτονόητη πλανώνται.
Πολλοί Ευρωπαίοι “φίλοι” οι οποίοι ξέχασαν πολύ γρήγορα την απόπειρα κατάλυσης του ελληνικού κράτους στον Έβρο πέρυσι και βέβαια κανένα ενδιαφέρον δεν δείχνουν σε ότι αφορά τις απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Τώρα οι Σοσιαλδημοκράτες Ευρωβουλευτές ζητούν την παραίτηση του Διοικητή της FRONTEX Λεγκέρι κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι βοηθά την Ελλάδα να πραγματοποιεί παράνομα pushback. Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ άραγε τι λένε ; 
Τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δούμε τι θα πούνε, τώρα που έρχεται και το Συνέδριο..
Oι κατηγορίες στηρίζονται σε δημοσιεύματα του γερμανικού κυρίως τύπου που στηρίζονται με την σειρά τους σε “στοιχεία” που παρέδωσε η γνωστή αμφιλεγόμενη για τις ισλαμικές της σχέσεις ΜΚΟ LIGHTHOUSE και ΒELLINGCAT. Η ουσία των δημοσιευμάτων είναι ότι η Ελλάδα δεν δικαιούται να ελέγχει τα σύνορα της, η Ελλάδα τελικά δεν πρέπει να έχει σύνορα.
Διαβάζοντας το άρθρο του Σπίγκελ μας έκανε εντύπωση ότι η τεκμηρίωση στηρίζεται και σε φωτογραφίες της τουρκικής ακτοφυλακής.
Διαβάστε τα εδώ:
“Ο Παράτυπος Ιθαγενής”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ